Taximetrist ucis în împrejurări ciudate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţiştii şi jandarmi au reluat, ieri, căutările în zona unde a fost găsit cadavrul taximetristului împuşcat. „Vă împărţiţi în trei echipe şi scotociţi tot. Să nu scape

Zeci de poliţiştii şi jandarmi au reluat, ieri, căutările în zona unde a fost găsit cadavrul taximetristului împuşcat. „Vă împărţiţi în trei echipe şi scotociţi tot. Să nu scape niciun centimetru pătrat de pământ”, a spus poliţistul care coordona căutările.

Colegii taximetristului ucis îl descriu ca pe un om respectuos, harnic. „Lucra numai noaptea”, a spus Ioan Soporan, administratorul companiei de taximetrie Start, cu care colabora firma Amulett Exim, angajatorul direct al lui Peter Bajkan. Acesta a declarat că în ultima săptămână Peter era nervos, mai certăreţ decât de obicei.

Potrivit administratorului, lucrând de noapte, Peter îşi formase o clientelă de oameni dubioşi. Şi socrul lui Peter, Teodor Flore, 73 ani, l-a văzut mai agitat pe Peter în ultima perioadă. „Era un om bun. Cu siguranţă a fost ceva pus la cale”, crede bătrânul, mai ales că ucigaşul nu i-a luat ghiulul, lanţul şi brăţara de aur.

De frică să nu aibă aceeaşi soartă, zeci de taximetrişti au renunţat să mai iasă pe teren. „Iepuraşul de noapte”, fiindcă aşa îi spuneau „noptierii”, a murit împuşcat miercuri, între orele 04.00 şi 06.00. Deşi cursele în afara oraşului sunt anunţate la dispecerat, taximetristul nu şi-a informat colegii că ar avea de mers în afara oraşului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite