Taxe aberante la debranşare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Termica SA din Botoşani a impus în acest an tarife usturătoare pentru cei care vor să renunţe la sistemul centralizat. Astfel, cei care vor să se debranşeze trebuie să plătească

Societatea Termica SA din Botoşani a impus în acest an tarife usturătoare pentru cei care vor să renunţe la sistemul centralizat. Astfel, cei care vor să se debranşeze trebuie să plătească 1.000 de lei pentru întocmirea unui proiect tehnic, iar apoi câte 40 de lei pentru deconectarea fiecărui calorifer din apartament, indiferent de mărimea acestuia.

În aceste condiţii, doar 400 de familii au putut renunţa din vară la contractul cu Termica. Conducerea societăţii spune că a trebuit să ia măsuri pentru a nu pierde clienţii. “Nu-i nici un abuz, nici o ilegalitate. Noi nu îi obligăm să facă proiectul de debranşare la noi, dar vă pot spune că valoarea e aceeaşi la orice firmă din oraş”, a declarat Ion Diaconu (foto), directorul Termica. De joi, societatea va începe să furnizeze agent termic celor 15.000 de familii rămase în sistemul centralizat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite