Tatăl care şi-a bătut fiul, acuzat de moartea soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl care şi-a bătut fiul, acuzat de moartea soţiei
Tatăl care şi-a bătut fiul, acuzat de moartea soţiei

Braşoveanul care şi-a mutilat copilul este acuzat că şi-a ucis soţia, într-un accident rutier, în urmă cu trei ani.

Gheorghe Merlan este cercetat în libertate pentru ucidere din culpă după ce, băut fiind, a provocat accidentul în care femeia a murit pe loc, sub ochii băiatului său care avea atunci doar 10 ani.

„El este vinovat de moartea surorii mele şi copiii ăştia au ajuns şi ei victimele acestui monstru. Acest băiat a rămas cu o traumă puternică după ce şi-a văzut mama murind sub ochii lui“, a spus Lăcrămioara Nechifor, mătuşa copiilor.

„Şi eu am rămas şocat după accident, că ea a murit în braţele mele. A fost vina mea că am băut la Zilele Hărmanului, dar m-am dus acolo să mă distrez, nu să mă uit la alţii cum beau“, a declarat Gheorghe Merlan.

Merlan a făcut şi puşcărie pentru furt, pe vremea când era angajat la CFR Braşov. În urmă cu zece ani, a fost prins în timp ce fura motorină de la regionala CFR. A ieşit din închisoare după un an şi opt luni.

După ce duminică Bogdan Gabriel a ajuns din nou la spital în urma uneia dintre bătăile aplicate de propriul tată, Direcţia pentru Protecţia Copilului Braşov a decis ca minorul să fie transferat la Centrul de plasament Domino. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite