Tată şi fiu, adversari în campania electorală la Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

PNL Iaşi l-a aruncat în lupta pentru un mandat de deputat pe Lucian Simirad, fiul lui Constantin Simirad (PSD), preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Lucian va candida în colegiul

PNL Iaşi l-a aruncat în lupta pentru un mandat de deputat pe Lucian Simirad, fiul lui Constantin Simirad (PSD), preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi. Lucian va candida în colegiul numărul 3 din mediul rural alături de Petru Movilă (PDL) şi Cristian Nechifor (PSD).

"Chiar dacă îşi iubesc părinţii, copiii tind mereu să fie independenţi. Fac ce vreau şi ce cred că este mai bine pentru mine. Discuţiile pe plan politic cu tatăl meu nu au degenerat niciodată, amândoi ne facem datoria", a declarat Lucian Simirad.

Faptul că tatăl său îl va sprijini pe Cristian Nechifor în campania electorală, nu îl îngrijorează pe tănărul Simirad, care s-a înscris acum doi ani în PNL, după ce a debutat în politică în Partidul Conservator. "Nu am dorit să intru în PSD pentru că aş fi fost perceput doar ca fiul lui Constantin Simirad", a spus Lucian Simirad.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite