Tăriceanu, în inspecţie la sediul central

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sediul central al PNL, atmosfera a fost asigurată de numărul mare de ziarişti veniţi încă din cursul după-amiezei. Peste zi, liderii partidului au lipsit, preferând să rămână în

La sediul central al PNL, atmosfera a fost asigurată de numărul mare de ziarişti veniţi încă din cursul după-amiezei. Peste zi, liderii partidului au lipsit, preferând să rămână în colegiile în care au candidat.

Coordonatorul campaniei liberalilor, Bogdan Olteanu, a fost singurul care a făcut o scurtă descindere în clădirea din Bulevardul Aviatorilor.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu şi-a făcut apariţia inopinată în jurul orei 20.00, însoţit de secretarul general al PNL Dan Motreanu, venit din Călăraşi pentru a-l însoţi pe şeful său de partid.

Tăriceanu a inspectat sala în care urmează să urmărească rezultatele exit-poll-urilor şi, mulţumit de modul în care a fost amenajată, a trecut printre ziarişti şi a intrat în birourile partidului.

Încăperea în care se desfăşoară, de obicei, şedinţele Biroului Politic Central al formaţiunii a fost eliberată de mese şi scaune, în extremităţi fiind montate un pupitru şi două televizoare.

Primul ministru le-a cerut jurnaliştilor să nu aştepte declaraţii de la liderii PNL, pentru că aceştia au primit ordine să nu se exprime public până după anunţarea scorurilor estimate.

Premierul a urcat apoi la etaj, unde o angajată a partidului i-a dus, la scurt timp, o farfurie cu câteva banane.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite