Poliţistul prins că vindea ierburi a demisionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Pădureanu a vândut produse etnobotanice unor elevi
Marcel Pădureanu a vândut produse etnobotanice unor elevi

Marcel Pădureanu, poliţistul comunitar din Târgu Mureş acuzat că ar fi vândut substanţe etnobotanice unor elevi de la Liceul „Papiu Ilarian“, şi-a încetat colaborarea cu angajatorul.

Directorul instituţiei, Valentin Bretfelean, a spus că angajatul la Ordine Publică a depus o cerere de ,,încetare a raporturilor de muncă, prin acordul părţilor", care i-a fost aprobată.

Fostul poliţist le-a comunicat superiorilor că a decis să-şi dea demisia pentru a proteja imaginea instituţiei şi nu pentru că ar fi vinovat.
Şi tatăl poliţistului lucrează tot în Poliţia Comunitară.

„Dacă aşchia nu sare, de obicei, departe de trunchi, în cazul acesta lucrurile stau altfel", a declarat Bretfelean. El a spus că Valer Pădureanu, care lucrează la serviciul Pază al aceleiaşi instituţii, nu are nicio abatere în peste zece ani de activitate.

În judeţul Neamţ, soţia unui poliţist este cercetată tot din cauza produselor etnobotanice. Ana Creţu, soţia lui Emil Creţu, ofiţer în cadrul Serviciului Logistic al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ, a fost arestată, aseară, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de trafic de droguri.

Femeia se ocupa de un magazin de vise şi, deşi legea i-a obligat să distrugă drogurile uşoare, ea şi fostul său angajat, Andrei Năstase, au preferat să continue comercializarea lor într-un apartament pe care soţia poliţistului îl avea în oraş. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite