Taximetrişti atacaţi în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Vasile Bălan a fost operat şi este internat în spital
Dan Vasile Bălan a fost operat şi este internat în spital

Un tânăr de 21 de ani, din localitatea gorjeană Frăteşti, angajat al unei firme de taximetrie din Târgu-Jiu, a fost snopit în bătaie ieri-dimineaţă de clienţii pe care îi plimbase cu maşina. Dan Vasile Bălan a ajuns la spital după ce a fost bătut ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.00, de mai mulţi clienţi care au refuzat să îi plătească 5 lei pentru o cursă.

Incidentul s-a produs pe o stradă de la marginea oraşului. „I-am dus cu taxiul şi nu au vrut să-mi plătească banii pe cursă, doar 5 lei. Erau vreo şase-şapte. Cred că erau băuţi. M-au bătut, mi-au luat şi două telefoane, dar am apucat să sun un coleg", a declarat Dan Bălan, de pe patul spitalului. Tânărul purta ochelari în momentul incidentului, iar lentilele s-au spart şi i-au afectat ochiul stâng. El a fost operat şi este internat în spital. Poliţiştii încearcă acum să-i identifice pe agresori.

La Năvodari, judeţul Constanţa, un taximetrist a fost ameninţat cu pistolul de un tânăr aflat sub influenţa drogurilor, care i-a furat maşina. Alexandru Chiripirea (20 de ani) i-a pus cuţitul la gât taximetristului şi a îndreptat pistolul asupra sa ameninţând că îl omoară dacă nu îi dă maşina. Speriat, Constantin Mocanu (51 de ani) a renunţat la autoturism. Tânărul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă.

Agresorul, student în anul al II-lea la Facultatea de Horticultură de la Universitatea Ovidius din Constanţa, le-a declarat poliţiştilor că a furat maşina, deşi nu avea permis de conducere, pentru că voia să-şi găsească sfârşitul pe şosea. Alexandru Chiripirea a fost reţinut şi pus sub învinuire pentru tâlhărie, conducere fără permis şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiei fiindcă nu avea autorizaţie pentru arma pe care a folosit-o pentru a-l intimida pe taximetrist.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite