Criza i-a lăsat fără buletine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gorjenii nu ştiu când se va redeschide biroul de eliberare a actelor de identitate
Gorjenii nu ştiu când se va redeschide biroul de eliberare a actelor de identitate

Gorjenii care au venit ieri la Evidenţa Populaţiei Târgu-Cărbuneşti au găsit biroul închis, singura angajată din cadrul instituţiei care are acces la baza de date fiind în spital. Potrivit primarului, Mihaela Dimulescu este singura angajată, s-a îmbolnăvit din cauza volumului mare de muncă.

Edilul Mihai Mazilu spune că a fost nevoit să-i disponibilizeze pe ceilalţi şapte angajaţi, iar acum nu poate face nimic pentru zecile de localnici nemulţumiţi: „ Au intrat oamenii la mine în birou, pentru că veniseră de la Cruşeţ şi au dat banii degeaba pe autobuz".
Mazilu a pus pe uşă un afiş cu numărul Prefecturii Gorj şi a sesizat Ministerul Internelor şi spune că angajata care avea acces la baza de date este internată la Neurologie din cauza volumului mare de muncă. „Sunt 68.000 de oameni care vin la noi, din 20 de comune şi două oraşe. Doamna s-a îmbolnăvit acum şi acolo e cu parole, cu secrete, nu are oricine acces. I-am mai dat un angajat din primărie să o ajute, dar nu are parola", a declarat edilul.

Oamenii sunt şi ei supăraţi că au bătut drumul degeaba. „Am venit din comuna Cruşeţ, pentru că am pierdut buletinul. De la 6.30 am ajuns la Poliţie. M-am gândit să nu stau la coadă şi să aştept până se deschide ca să aflu acum că am venit degeaba. Am plătit 10 lei ca să ajung la Cărbuneşti. Cine ne dă bani pe autobuz? E o bătrână de 80 de ani, care a venit degeaba", a spus Elvira Podeanu, 49 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite