Batjocorită de bunic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de 14 ani din Târgu-Jiu susţine că a rămas gravidă după ce un bătrân a violat-o de mai multe ori. Ana Andreea Rotaru spune că poartă în pântece copilul bunicului ei după tată.

Acuzaţiile fetei sunt confirmate de mama acesteia, care spune că Antonie Ohotă (77 de ani) a profitat de naivitatea fiicei sale, obligând-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ana a fost internată în maternitate

„Este un nenorocit. Îl consideram ca pe tatăl meu, iar el mi-a lăsat fata gravidă. Credeam că poate să o considere ca pe o nepoată a lui. Nu ştim ce să facem cu copilul. Am înţeles că nu ni-l primesc în Centrul de Plasament, iar moşului nu au ce să îi facă", a declarat Clara Nedelcu, mama adolescentei de 14 ani. Ana este internată la Maternitatea Spitalului Judeţean Gorj şi se află sub supravegherea medicilor.

Fata le-a povestit părinţilor cu lux de amănunte cum Antonie Ohotă îşi satisfăcea plăcerile sexuale cu ea. „M-a forţat şi nu am mai avut ce face. Mama mi-a spus că e bunicul meu din partea tatălui. Eu îi spuneam tot timpul tataie. Mi-a fost teamă să le spun părinţilor. Venea des în vizită l-a noi. M-am zbătut ca să mă lase în pace, dar nu am scăpat. Sunt însărcinată în opt luni", spune Ana, viitoarea mămică.

A profitat de absenţa părinţilor

Tatăl vitreg al fetei spune că nu-i vine să creadă că Andreea este însărcinată. „Este bunicul ei natural şi nu mi-aş fi putut închipui niciodată aşa ceva. Ea nu umbla cu băieţii şi o vedeam tot timpul învăţând. Noi umblam tot timpul cu ea, numai vara trecută am lăsat-o să stea cam o săptămână la bloc şi chiar atunci, în iunie, s-a culcat cu ea", susţine Ilie Nedelcu, tatăl vitreg al fetei.

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili dacă declaraţiile celor două femei sunt adevărate. „Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale efectuează cercetări faţă de un bărbat, din Târgu-Jiu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor.

Reclamanta a sesizat faptul că bărbatul de 77 de ani a întreţinut raporturi sexuale cu fiica ei minoră, în vârstă de 14 ani, şi că, urmare a acestui fapt, minora este însărcinată", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bătrânul, audiat şase ore de poliţişti

Vecinii nu cred că pe bătrân îl mai ţineau puterile să o lase pe fată însărcinată. „Nu cred eu că la vârsta lui mai avea sămânţă să o lase pe fată gravidă. Cred că altcineva e tatăl şi îl bagă pe bătrân la înaintare. Îl vedeam venind prin bloc, dar fata îi spunea tataie", susţine Marius Voicu (37 de ani), vecin. Bărbatul a fost audiat ieri mai bine de şase ore, la sediul Poliţiei Municipale Târgu-Jiu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite