Şi-a împuşcat sora de nouă ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O fetiţă de nouă ani a ajuns ieri la spital, după ce a fost împuşcată în picior de fratele ei de cinci ani cu o armă cu aer comprimat. Minora este internată acum în secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean din Târgovişte, iar mâine va fi supusă unei intervenţii chirurgicale.

Totul a început de la o simplă joacă între doi copii din comuna Crângurile. Ei se întorceau, împreună cu mama lor, de la o înmormântare şi pe drum s-au oprit pe la unchiul lor.

La un moment dat, băiatul cel mic a găsit o puşcă într-o încăpere şi, din joacă, a împuşcat-o pe sora sa în picior.  Medicii sunt nevoiţi să o opereze pentru a-i scoate glonţul.

„Fetiţa a fost împuşcată accidental. Se pare că glonţul a pătruns în coapsă, dar nu a produs leziuni vasculare sau osoase. Copila a fost internată şi acum este sub tratament antibiotic, urmând să se intervină pentru scoaterea corpului străin", a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea Spitalului Judeţean de Urgenţe din Târgovişte.

Oamenii legii au stabilit că unchiul copiilor, Alin Berechet (35 de ani) nu avea documente legale pentru puşca cu aer comprimat.

„Am această armă de zece ani. Nu am ştiut că trebuie declarată. Am folosit-o în urmă cu o săptămână şi am uitat că este încărcată", a spus Alin Berechet. El s-a ales cu dosar penal pentru deţinere şi uz fără drept ale unei arme neletale. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite