Târg de chilipiruri „dedicat“ crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un singur comerciant din Oradea a ocupat holul Casei de Cultură a Sindicatelor din Slatina cu coşuri pline cu haine, cu încălţăminte şi cu obiecte de uz casnic la preţuri care nu depăşesc 40 de lei.

Pantofii şi sandalele costă între cinci şi zece lei, tricourile, cămăşile, pantalonii scurţi şi alte haine costă 10 şi 15 lei. Din ofertă nu lipsesc lenjeriile de pat, obiecte de uz casnic, becuri, sârmă pentru uscat rufele, huse de scaune şi alte asemenea lucruri.

„Este un târg pentru orice buzunar şi în fiecare oraş în care am fost oamenii au venit şi au cumpărat. Avem cele mai ieftine preţuri şi oamenii sunt încântaţi pentru că odată cu criza le-au scăzut şi lor veniturile”, a explicat Monica Hovaniec, unul dintre organizatorii târgului.

De cumpărători şi vizitatori organizatorii nu au dus lipsă. Preţurile au fost mai ales pe buzunarul pensionarilor. „I-am luat moşului meu o pereche de pantaloni scurţi, şosete şi tricou, iar mie o bluză şi cred că îmi cumpăr şi o pălărie, e doar trei lei”, a spus Valeria Anton (68 de ani), pensionară.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite