Tânărul împuşcat de un poliţist a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul împuşcat de un poliţist a murit
Tânărul împuşcat de un poliţist a murit

Ciprian Muşat (28 de ani, foto) a murit ieri-dimineaţă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce, duminică, a fost împuşcat de adjunctul şefului de post din comuna Oancea.

Tot ieri, Toader Teodoru (32 de ani) a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzaţia de omor calificat. El riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Muşat se afla duminică în centrul comunei gălăţene într-un autoturism în care asculta muzică la maxim. Adjunctul şefului de post i-a atras atenţia tânărului că nu are permis de conducere şi l-a somat să dea muzica mai încet pentru că îi deranjează pe cei care locuiesc în zonă.

Discuţia dintre cei doi a degenerat. Poliţistul a scos arma din dotare şi a tras opt gloanţe în Ciprian Muşat. Victima a fost dusă la spitalul din Galaţi de către prietenii săi. Imediat după incident, poliţistul s-a dus acasă, şi-a luat soţia şi pe cei doi copii şi s-a predat şefului său direct.

Potrivit subcomisarului Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi, acesta era un poliţist apreciat: „Din informaţiile pe care le am, am înţeles că agentul Teodoru a primit în ultimii cinci ani numai calificativul foarte bun la evaluări“.

Localnicii nu-şi explică de ce s-a ajuns la un astfel de gest. „Ciprian nu ştiu să fi avut vreo ceartă cu Teo ăsta. Nu ştiu ce-o fi avut cu el“, a spus Fănel Jamaz.

Victor Chiriloaie, primarul comunei, pune gestul poliţistului pe seama stresului. „Nu se justifică în niciun fel gestul lui, însă părerea mea este că el a fost suprasolicitat din punct de vedere psihic. A rămas de foarte multe ori singurul poliţist din comună şi chiar în momentul în care s-a petrecut nenorocirea şeful său direct era în concediu medical“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite