Tânăra împuşcată în Italia a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii au găsit-o pe Andreea moartă la spital şi nu au putut încă să îi dea vestea ginerelui lor.

Transportată duminică la spitalul Villafranca din localitatea Mozzecane în comă de gradul 4, tânăra de 25 de ani a intrat în moarte cerebrală. Timp de trei zile, Andreea Şutic a fost menţinută în viaţă doar de aparate, iar medicii nu i-au dat nici o şansă. Ieri, conducerea spitalului italian le-a propus părinţilor Andreea, aflaţi la muncă la Roma, deconectarea de la aparate a fetei.

Totuşi, până la venirea lor la spital, inima Andreea a cedat. „Nu au mai apucat să o găsească în viaţă. Sperau într-un miracol şi nu doreau deconectarea de la aparate“, spune Vasile Chiru, rudă a celor doi tineri.

Decesul, ţinut secret

Împuşcat în piept, Tiberiu Şutic este teafăr şi a fost externat seară, dar nu a aflat că soţia lui a murit. Tânărul de 23 de ani s-a întors acasă la Verona şi încă îşi aşteaptă soţia alături de fiul lor, de 4 ani.

Tiberiu Şutic a avut noroc pentru că glontele tras de italianul de 47 de ani a ricoşat, datorită cărţilor de credit aflate în buzunarul de la piept, şi nu i-a străpuns inima. Medicii au reuşit să îl pună pe picioare la câteva ore de la internare, iar aseară a fost externat.

Mărturii şocante din spital

De pe patul de spital, cu cîteva ore înainte de moartea soţiei sale, românul a povestit cum italianul a plănuit împuşcarea lor. „Ne-a atras într-o cursă. Ne-a chemat la bar nu ca să discutăm, ci ca să ne ucidă. S-a enervat că nu am luat banii şi la ieşire ne-a împuşcat. Înainte să tragă a spus că mai bine face puşcărie pentru crimă decât să stea 7 ani după gratii pentru tentativă de viol. Nu am avut timp să reacţionez. Mi-am văzut soţia prăbuşindu-se, apoi am simţit glonţul în piept“, mărturiseşte Tiberiu Şutic.

Botoşăneanul care a supravieţuit miraculos a predat carabinierilor o înregistrare telefonică în care Giacomo
Attolini recunoştea că a încercat să o violeze pe soţia sa. Cercetat pentru tentativă de viol, italianul de 47 de ani a încercat să îi convingă pe cei doi botoşăneni să îşi retragă plîngerea.

Andreea Şutic va fi înmormântată la Botoşani, după ce părinţii vor reuşi repatrierea trupului. Băieţelul de 4 ani va fi îngrijit un timp de bunici.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite