Tânăr în stare gravă la spital, cu 24 de lovituri de cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 22 de ani, din localitatea hunedoreană Hărţăgani, a fost adus în stare gravă la spital, cu 24 de lovituri de cuţit, în zona feţei şi a gâtului. Sorin Sav se întorcea acasă

Un bărbat de 22 de ani, din localitatea hunedoreană Hărţăgani, a fost adus în stare gravă la spital, cu 24 de lovituri de cuţit, în zona feţei şi a gâtului.
Sorin Sav se întorcea acasă de la un bal, unde, potrivit martorilor, ar fi dansat cu o săteancă. Soţul acesteia, împreună cu alţi trei tineri, l-au atacat după ce el a părăsit localul. Tânărul a fost tăiat de mai mulţi săteni, cu o sticlă spartă, care l-au rănit în zona feţei şi a gâtului. Bărbatul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din Deva, unde este internat. "Totul a pornit pe fondul consumului excesiv de alcool. Mai mulţi tineri l-au tăiat pe Sorin Sav cu o sticlă spartă. Vom întocmi un dosar penal pe numele unuia dintre agresori, care l-a tăiat. Deocamdată nu ştim încadrarea juridică, până ce vom putea să luăm o declaraţie de la victimă", a declarat agentul-şef Lucian Draia, şeful Postului de Poliţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite