Tainele astrelor, metafizica şi medicina neconvenţională, adunate într-un festival

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ne dictează destinul sau medicină alternativă. Toate sunt adunate la Festivalul internaţional Expozodiac - Conexiuni şi Alternative Spirituale, organizat de Centrul de Afaceri Expovest Timişoara

ne dictează destinul sau medicină alternativă. Toate sunt adunate la Festivalul internaţional Expozodiac - Conexiuni şi Alternative Spirituale, organizat de Centrul de Afaceri Expovest Timişoara şi Asociaţia de Metafizică Geea Life, sub forma unui târg cu vânzare, conferinţe şi gale muzicale.
Festivalul are loc la Centrul de Afaceri Expovest, de pe Calea Lugojului. Chiar dacă pare departe, puteţi ajunge destul de uşor acolo, cu troleibuzul 11, cu autobuzul 26 sau cu tramvaiul 5. Vă aşteaptă simpozioane susţinute de specialişti în taoism, yoga, tai chi, metafizică, feng shui, dar şi spectacole de muzică ambientală şi demonstraţii de tehnici de relaxare "importate" din Asia. E şi o ocazie pentru cei care vor să-şi cumpere talismane şi cristale purificate, sortate pe zodii, care, spun cei avizaţi, au efecte benefice pentru persoanele care le poartă. Oferta de publicaţii de specialitate este foarte bogată, dar şi cea de produse cosmetice, aparatură de diagnostic cu biorezonanţă, întreţinere corporală, electropunctură şi magnetoterapie. În acest weekend vor funcţiona, tot în cadrul festivalului, cabinete de consiliere psihologică, astrologică şi psihoterapeutică.

Muzica chakrelor şi cercetări biosinergice
Kabala, acupunctură, agricultură biodinamică, infoenergetică, zen sunt doar câteva dintre temele generale ale conferinţelor din cadrul festivalului. Participanţii vor avea parte de demonstraţii pe propria piele din partea Asociaţiei Maseurilor Profesionişti din Banat, investigaţii medicale cu aparate neconvenţionale sau vor putea asculta "muzica chakrelor". Printre invitaţi se numără celebrul inventator Ancu Dincă, de la Centrul de Studii şi Cercetări Biosinergice din Bucureşti, Coco Galescu, instructor internaţional de alpinism, şi Gheorghe Iovu, meloterapeut. Fiecare seară se încheie cu un concert de muzică ambientală (jazz, blues, meditaţie). Conferinţele se desfăşoară între orele 11.00 şi 19.00, iar expoziţia este deschisă între orele 10.00 şi 21.00. Accesul publicului este gratuit.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite