TVR2 ne aduce Stufstock-ul acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele două zile de Stufstock Greenfest ne prezintă pe scenă trupe ca The Dandy Warhols, Farfarello, Phoenix, Travka Dacă nu am reuşit să dăm o fugă la Vama Veche pentru a ne dezlănţui

Ultimele două zile de Stufstock Greenfest ne prezintă pe scenă trupe ca The Dandy Warhols, Farfarello, Phoenix, Travka

Dacă nu am reuşit să dăm o fugă la Vama Veche pentru a ne dezlănţui pe muzica trupelor noastre preferate, TVR 2, unul dintre producătorii acestui eveniment, s-a gândit să ne trasmită, în direct, cele mai bune concerte care au loc pe cele trei scene ale festivalului.

Seria transmisiilor este făcută în trei părţi: de la orele 22.00, 23.15 şi 0.30. Astăzi, vom putea urmări la televizor: The Dandy Warhols, Phoenix, Deka Dens, Nişte Băieţi, Gândul Mâţei, KUMM, Klimt 1918, Travka şi Grimus.

Pe lângă muzică, TVR 2 va difuza, până la ora 3.30, materiale legate de culisele festivalului şi interviuri cu vedetele serii.

Duminică, TVR 2 va continua difuzarea celor mai importante concerte, iar telespectatorii se vor delecta, până la ora 0.15, cu Defunkt, Mircea Baniciu, Farfarello, Tuba Project, Fusion Core, Du-te vino, Trigon şi BiMS. În ceea ce priveşte concertele matinale, cele de la răsăritul soarelui, mâine, cei care se află la Vama Veche, se vor putea trezi cu muzică africană, interpretată de cei la Electro Griot. Trupa încântă cu kora, o harfă africană, şi cu un stil vocal unic al Africii de Vest.

Stufstock Greenfest, ajuns la cea de-a cincea ediţie, este organizat de Asociaţia pentru Conservarea Ariilor Protejate Bio-Cultural şi este produs de TVR 2, Capricorn&Capricorn Productions şi Paravion.ro. Şi, pentru ca evenimentul să se desfăşoare în deplină armonie cu mediul înconjurător, organizatorii nu au neglijat acest aspect. Ei au format o divizie a voluntarilor de mediu, care a avut şi va avea grijă ca plaja şi satul să fie curate pe toată perioada desfăşurării festivalului.

Ediţia acestui an de Stufstock, care a început pe 16 august, a adus o mulţime de surprize pentru fanii muzicii rock. Organizatorii s-au întrecut în invitarea unor trupe de impact, mult-aşteptate în România. Astfel, britanicii de la Cradle of Filth şi de la Toy Dolls, Klimt 1918 sau DeFunkt sunt doar câteva mari nume de afiş care au cântat pe scena de la Vama Veche.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite