VIDEO Bucureşti: A murit Toni Tecuceanu de la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Toni Tecuceanu
Toni Tecuceanu

Toni Tecuceanu, actorul de la emisiunea “Cronica Cârcotaşilor”, de la Prima TV, a murit azi-dimineaţă în jurul orei 3.00 din cauza unor complicaţii la plămâni , el fiind diagnosticat cu gripă porcină în Ajunul Crăciunului.

GALERIE FOTO Toni Tecuceanu

Vedeţi cum i-a păcălit Toni Tecuceanu pe Mutu şi Chivu

Toni Tecuceanu a fost internat în stare gravă la Spitalul de Boli Infecţioase Matei Balş din Bucuresti chiar înainte de Crăciun. În momentul în care a ajuns la spital, starea lui de sănătate era extrem de gravă.

De când am aflat că este bolnav m-am rugat tot timpul pentru el şi eu şi ceilalţi prieteni ai lui. Am aflat astăzi. Călătoream împreună. Era un foarte mare actor, dar nimeni nu ştie cât s-a irosit. Era un om care îl iubea pe Dumnezeu şi credea în el cu putere. faptul că şi Dumnezeu l-a iubit atât de mult, l-a făcut făcut să-l ia aproape de el atât de repede. de asemenea, era un om de radio foarte bun, un om extraordinar“, a spus Adrian Nedelcu,  prieten foarte bun cu Toni.

Actorul a fost ulterior diagnosticat cu gripă porcină şi pentru că suferise complicaţii a fost mutat la terapie intensivă. Medicii de la spitalul la care a fost internat spun că starea de sănătate a actorului era extrem de gravă.

Plămânii acestuia au fost afectaţi în proportie de 85% şi a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, aflându-se în comă.

Serban Huidu, colegul lui Toni de la Prima tv, a confirmat trista veste: „Este adevărat. A murit
azi-dimineaţă, la ora 7.00. Îmi pare extraordinar de rău
", a declarat Huidu, cu o voce stinsă.

Data naşterii: 13 ianuarie 1972

Înainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. Se descrie pe sine ca fiind „un monstru cu sensibilitate de copil, câteodată nervos”, căruia îi plac „lucrurile clare”.
 
A jucat în mai multe spectacole de teatru, filme şi producţii de televiziune.
 
În 2006, În cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul “Lomeier”, din spectacolul “Noapte arabă”, în regia Theodorei Herghelegiu, piesa ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic.
 
“Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viata!” este o altă producţie în care Toni a jucat, de această dată în rolul unui miliţian.
 
Despre hobby-uri, carcotaşul povestea că îi place “tot ce înseamnă arta spectacolului”, fie că este vorba de teatru, film, circ, operă sau sincretism.
 
Toni făcea parte din echipa Carcotaşilor de peste trei ani şi spunea că “să lucrezi la Cronica înseamnă râs cât cuprinde”. Printre personajele pe care le-a interpretat s-a numărat Cristian Ţânţăreanu, Gigi Becali, Vadim Tudor, iar în noul sezon urma să intre în pielea unui mafiot de temut al Clanului Carcotaşilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite