Bebeluş „amuţit“ cu leucoplast

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din localitatea timişeană Satchinez acuză o infirmieră de la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara că ar fi lipit un leucoplast peste gura fiului ei.

Emanuela Crişan (20 de ani) este internată de aproape o săptămână în spital cu băieţelul ei de doar două luni. „L-am găsit cu leucoplastul pe guriţă la 13 septembrie. Când am întrebat-o pe infirmieră ce s-a întâmplat mi-a spus că urlă ca un nebun. Copilul plângea când am ajuns eu la el şi avea gura plină cu secreţii", a spus mama. Femeia şi-a fotografiat fiul şi, în dimineaţa următoare, a sesizat conducerea spitalului, poliţia şi Protecţia Copilului.

Reprezentanţii Spitalului de Copii spun că a fost demarată o anchetă în acest caz şi că toate părţile implicate vor da declaraţii. „Spitalul a fost sesizat printr-o plângere a unei femei legată de aplicarea unui leucoplast, justificată medical, peste gura bebeluşului. Mamele din salon au dat declaraţii scrise şi semnate şi acestea spun că mama ar fi lipit leucoplastul pe faţa copilului, dimineaţa", a spus Mihai Gafencu, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului „Louis Ţurcanu". Timişeanca neagă însă acuzaţiile şi este decisă să meargă până în pânzele albe pentru ca vinovaţii să fie pedepsiţi. „O să fac o plângere şi la Colegiul Medicilor", a mai spus Emanuela Crişan. Deocamdată femeia va mai rămâne internată în spital pentru o perioadă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite