TIFF a aşternut covorul roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TIFF a aşternut covorul roşu
TIFF a aşternut covorul roşu

 „Amintiri din Epoca de Aur” este proiectat astăzi, în deschiderea Festivalului Internaţional de Film „Transilvania“, cu casa închisă. Echipa celor cinci regizori, în frunte cu Cristian Mungiu, producătorul filmului „Amintiri din Epoca de Aur“, va fi prezentă pe covorul roşu al festivalului.

Biletele pentru premierea românească a filmului “Amintiri din Epoca de Aur”, ce are loc astăzi, s-au epuizat încă de ieri. Filmul este proiectat în deschiderea Festivalului de Film “Transilvania” (TIFF), desfăşurat la Cluj-Napoca între 29 mai - 7 iunie.

Pregătirile pentru eveniment sunt în toi. Holul cinematografului Republica, gazda principală a evenimentului, a fost împânzit de afişe cu ciobani mioritici şi ghirlande de sărbătoare. Voluntarii lucrau, ieri, la amplasarea covorului roşu, pe care va fi multă agitaţie în această seară, de la ora 18.00. Amfitrionul galei de deschidere va fi, ca în fiecare an, Tudor Giurgiu, directorul onorific al festivalului.

O soluţie: abonamentul

Cei care se grăbesc mai pot cumpăra cardul TIFF, ce include 30 de proiecţii la festival. Pe lângă casa de bilete din Cinema Republica, astăzi va fi deschis şi un punct de vânzare la Cinema City. De aici vor putea fi cumpărate şi bilete pentru proiec­ţiile drive-in.

Ce puteţi vedea în weekend la TIFF

Astăzi

Cinema Republica

Ora 19.00: Deschiderea oficială: „Amintiri din Epoca de Aur“ (România, 2009), regia: Cristian Mungiu

Mâine

Cinema Victoria

Ora 11.00: „Il Divo“ (Italia, 2008 ), regia: P. Sorrentino
Ora 19.00: „Sărbătoarea fetiţei moarte“ (Brazilia, 2008), regia: Matheus Nachtergaele

Cinema Republica

Ora 20.30: „Copoiul“ (Coreea de Sud, 2008), regia: Hong-jin Na

Duminică

Cinema Arta

Ora 15.00: „Străini“ (Israel/Franţa, 2003), regia: R. Guy Nattiv, Erez Tadmor

Cinema Republica

Ora 20.30: „Gomorra“ (Italia, 2008), regia: Matteo Garrone

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite