Suveică de Criciova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Comisiei de la secţia de votare din localitatea timişeană Criciova, Ioan Cornel Boc, este acuzat de liberali că ar fi sustras un buletin în alb pentru primar cu care s-ar

Vicepreşedintele Comisiei de la secţia de votare din localitatea timişeană Criciova, Ioan Cornel Boc, este acuzat de liberali că ar fi sustras un buletin în alb pentru primar cu care s-ar fi introdus în urne mai multe voturi pentru un anumit candidat. Liberalul Dan Bara, care răspunde de zona Criciova, susţine că Boc ar fi fost suprins în flagrant cu buletinul pentru primar care ar fi fost plasat ulterior mai multor alegători complici.

Când aceştia veneau la urne primeau cinci buletine, printre care şi pe cel de primar gata ştampilat. La ieşirea din cabina de vot, alegătorul băga în urne patru buletine, iar pe al cincelea, cel pentru primar, îl scotea în alb afară din secţie.

Din nou ştampilat, în afara secţiei, cu primarul "care trebuie", votul era reintrodus din nou în circuit. Liberalii au anunţat că vor depune plângere penală împotriva lui Ioan Cornel Boc. Potrivit obsevatorilor Pro Democraţia, după semnalarea incidentului, vicepreşedintele comisiei din Criciova n u a mai fost văzut timp de trei ore în secţia de votare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite