Sute de slătineni au devenit pariori de criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii dau doi lei pe un bilet, în speranţa de a câştiga 100.000 de lei

De la curse de câini şi de cai până la golf, baschet, fotbal, hochei sau tenis, sute de slătineni iau cu asalt casele de pariuri sportive pentru a-şi încerca norocul. Toate cunoştinţele în materie de sport sunt puse într-un bilet care le poate aduce un câştig substanţial sau o gaură în buget. „Eu m-am apucat de pariuri după ce am câştigat prima dată. Până atunci jucam rar şi puneam meciurile fără să fiu atent la cote. De atunci am pierdut de mai multe ori decât am câştigat. Chiar dacă am pierdut ceva bani, îmi place să joc pentru că nu este foarte greu să câştigi. Trebuie să fii la curent cu toate ştirile din sport, să urmăreşti mai toate campionatele care te interesează şi, nu în ultimul rând, să ai şi ceva noroc“, a spus Bogdan Maliş, de 28 de ani, din Slatina.

Fotbalul, cel mai pariat sport

Cele mai multe bilete sunt jucate pe fotbal. Împătimiţii pariurilor spun că preferă să joace pe sume mici, pe mai multe bilete, cu aceleaşi meciuri, dar cu variante diferite ale rezultatelor. „Cele mai multe bilete le pun atunci când este seară de Champions League sau UEFA Cup, pentru că sunt foarte multe meciuri şi ai de unde să-ţi alegi. Chiar dacă joacă echipe româneşti, nu pariez pe ele pentru că acestea iau bătaie. De obicei joc sume mici, 10-20 de lei pe săptămână, pe mai multe bilete cu variante diferite de rezultate pentru a-mi mări şansele. Dacă pierd pe un bilet pot să câştig pe altul. Cel mai mult am câştigat la pariuri 900 de lei“, ne-a mărturisit Daniel Chiriţă, de 22 de ani.

Preţul unui bilet la pariuri începe de la doi lei şi, în funcţie de câţi bani dispune fiecare jucător, sumele pot ajunge şi la patru sau cinci cifre. Cu un bilet în valoare de doi lei, un parior poate câştiga peste 100.000 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite