Sute de olteni vor face o baie în mare de 1 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Slătinenii sfidează criza şi vor lua cu asalt staţiunile de pe litoralul românesc

Litoralul românesc este destinaţia preferată de tineri pentru distracţia de 1 Mai. Deşi afectaţi de criză, oamenii au fost dispuşi să cheltuie câteva sute de lei pentru o minivacanţă la mare. Ofertele tentante ale agenţiilor de turism au atras sute de tineri olteni, cele mai solicitate destinaţii fiind Mamaia şi Costineşti.

135 lei, un sejur la Mamaia

Agenţiile de turism din Slatina au practicat anul acesta aceleaşi preţuri ca anul trecut. Trei nopţi de cazare la un hotel de două stele din Mamaia costă 135 de lei. Aceste pachete turistice s-au vândut imediat, iar majoritatea clienţilor au fost din rândul tinerilor. „Cea mai solicitată staţiune a fost Mamaia, unde s-au vândut pachetele turistice ieftine, la hoteluri de două stele. Majoritatea clienţilor au fost tineri cu vârste de până la 35 de ani. Anul acesta, vânzările au mers mult mai bine decât anul trecut, probabil şi pentru că 1 Mai este vineri, iar clienţii au ales să îşi petreacă un weekend în staţiune“, a explicat Mioara Durlă, directoarea unei agenţii de Slatina. Oltenii cu bani au avut la dispoziţie şi sejururi luxoase, tot la hotelurile de pe litoralul românesc. Ei au plătit chiar şi 4.100 de lei de persoană, pentru câteva zile la Mamaia.

Oferte bune în Bulgaria

Şi litoralul bulgăresc i-a întâmpinat pe olteni cu preţuri foarte mici, de 1 Mai. Agenţiile din Slatina au vândut zeci de pachete turistice la Albena sau Nisipurile de Aur. La un hotel de patru stele, trei nopţi de cazare cu demipensiune au costat 120 de euro de persoană, dar drumul lung i-a facut pe mulţi tineri să renunţe, orientându-se spre Mamaia şi Costineşti. „Voi merge cu prietenii la Costineşti. Am mers la agenţie şi am văzut că în Bulgaria este ieftin, dar facem mult pe drum şi nu merită, că avem doar trei zile libere“, a spus Alin Datcu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite