Sucevenii, loviţi greu de primul viscol al iernii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 200 de locuinţe din judeţul Suceava au rămas fără curent electric ieri din cauza viscolului puternic care a doborât copaci peste reţelele de înaltă tensiune. Cele mai grave avarii

Peste 200 de locuinţe din judeţul Suceava au rămas fără curent electric ieri din cauza viscolului puternic care a doborât copaci peste reţelele de înaltă tensiune.

Cele mai grave avarii au fost înregistrate în localităţile Şaru Dornei şi Dorna Candrenilor unde 120 de consumatori nu au avut electricitate sâmbătă noapte şi în cursul zilei de ieri. La Izvoarele Sucevei şi Brodina de Sus au fost afectate alte 55 de locuinţe.

În apropierea oraşului Câmpulung Moldovenesc un cal a fost electrocutat după ce a călcat peste un cablu electric rupt de vânt. Mai mult de 10 echipe de intervenţie ale E.ON au lucrat ieri toată ziua pentru remedierea defecţiunilor.

Pe de altă, traficul feroviar din gara suceveană Burdujeni a avut de suferit ieri dimineaţă din cauza scurgerilor de gaz descoperite la un vagon încărcat cu GPL.

„Vagonul a fost transportat în triaj, a fost izolată zona şi a fost remediată problema. A cedat o supapă, probabil dintr-o eroare de construcţie”, a declarat Lucel Lulciuc, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite