Familia care a aflat a doua oară că i-a murit copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Negrea a plecat  în China în 2008
Andrei Negrea a plecat în China în 2008

Autorităţile chineze au anunţat statul român că Andrei Negrea (23 de ani) s-a aruncat, la 3 decembrie, de la etajul 20 al unui hotel din localitatea Guangzhou.

 „Autorităţile chineze au arătat că este vorba despre o sinucidere. MAE a informat familia cetăţeanului în legătură cu această situaţie", se arată în comunicatul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Tânărul era plecat în China din decembrie 2008, iar în luna iulie şeful DIICOT Suceava a declarat că Andrei ar fi fost executat.

Mama tânărului a primit vestea de la jurnaliştii „Adevărul" şi susţine că oficialii MAE nu au anunţat-o despre moartea fiului.

„Fiul meu este în viaţă. Acum două săptămâni soţul meu a vorbit cu dânsul şi i-a trimis bani ca să se întoarcă în ţară. Andrei este bine, stă acolo cu o fată", a declarat ieri Maria Negrea. Maria Negrea spune că este a doua oară când aude de moartea fiului ei, iar autorităţile nu îi spun nimic oficial: „

Nu mai cred în aşa ceva. Dacă nu eram femeie credincioasă, sigur aş fi ajuns în pământ de când tot aud veşti tragice despre Andrei".

Prima dată, vestea morţii lui Andrei Negrea a fost anunţată la sfârşitul lunii iulie de Marius Cazac, şeful Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava.

„Din informaţiile noastre, tânărul a fost arestat în China încă de anul trecut şi executat săptămâna trecută (20-26 iulie, nr.) pentru trafic de droguri. În perioada următoare mai aşteptăm câteva date de la oficialii din China şi apoi vom anunţa şi familia", a declarat pentru „Adevărul", la 30 iulie, procurorul Marius Cazac.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite