Studentul de la Medicină a minţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sergiu Florea (20 de ani), acuzat de uciderea lui Trifu Schroth a fost testat cu poligraful, săptămâna trecută.

Carmen Bejan (20 de ani), fosta iubită a criminalului de la Medicină, a refuzat testul. Poliţiştii susţin că Sergiu Florea, tânărul acuzat că l-a ucis şi apoi l-a tranşat pe Trifu Schroth, a căzut testul poligraf.

Potrivit anchetatorilor, Florea a avut un „comportament simulat şi nesincer“ în timpul testării. Concluzia poliţiştilor a fost că acesta nu a dat răspunsuri adevărate la toate întrebările adresate.

Carmen Bejan, complicele studentului la Medicină, a refuzat să facă testul poligrafului. Totuşi, rezultatul examinării poate fi în beneficiul studentei suspectate de crimă.

Avocaţii lui Carmen Bejan se agaţă de acest rezultat pentru a încerca să obţină eliberarea fetei. „Chiar dacă nu poate fi considerat o probă, testul arată că el a minţit. Nici măcar nu poate motiva că nu a fost pregătit pentru că a strigat în gura mare că vrea să fie testat”, a spus Vlad Manoilă, apărătorul tinerei acuzate de crimă.

El a mai precizat că se aşteaptă să nu mai existe o altă prelungire a arestării preventive şi ca studenţii să fie trimişi în judecată până la sfârşitul lunii.

Şi fosta avocată a studentului, Otilia Constantin, confirmă că, dacă rezultatul testului arată că Sergiu a minţit, Carmen Bejan este avantajată foarte mult. „Cred că rezultatul testului ar trebui contestat, ca şi rezultatul expertizei psihiatrice”, a spus fosta apărătoare a studentului.

Sergiu Florea sunt acuzaţi că, în noaptea de 1 august, l-au ucis şi tranşat pe judecătorul de stabor ţigănesc, Trifu Schroth. Cei doi s-au acuzat reciproc în timpul audierilor.

image

Chiar dacă nu poate fi considerat o probă, testul poligraf arată că Sergiu Florea a minţit.

image


Vlad Manoilă
avocatul lui Carmen Bejan

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite