Striviţi sub propriul tractor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi din satul Beloţ, comuna doljeană Sopot, au fost găsiţi morţi în pădure, după ce fuseseră daţi dispăruţi de două zile.

Trupurile lui Constantin Olaru (65 de ani) şi Constantin Dumitra (81 de ani) au fost descoperite de către rude sub cabina tractorului cu care plecaseră să aducă lemne din pădurea aflată în apropierea satului.

„Tatăl meu avea 65 de ani, toată viaţa a fost tractorist. Nu-mi vine să cred că a murit. A plecat de acasă să facă rost de bani pentru a-şi achita datoriile pe care le avea şi se întoarce într-un sicriu“, a spus Vali Olaru, fiul unuia dintre bărbaţi decedaţi.

A fost nevoie de intervenţia medicilor de la SMURD pentru a scoate trupurile neînsufleţite ale bărbaţilor de sub fiarele utilajului.

„Operaţiunea a fost dificilă. Noi am intervenit cu o maşină de descarcerare, am tăiat pomul cu drujba şi am ridicat cabina cu ajutorul unor cabluri“, a spus Cristian Duţoiu, medic SMURD.

Oamenii legii vor trebui acum să stabilească cum s-a întâmplat tragicul eveniment şi dacă victimele erau la furat de lemne.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite