Străzile din Suceava sunt asfaltate şi pe timp de ploaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele care se ocupă de refacerea străzilor din municipiul Suceava par să fi brevetat asfaltarea pe timp de ploaie. Ieri, în timp ce ploua torenţial, muncitorii lucrau de zor. Asfaltul

Firmele care se ocupă de refacerea străzilor din municipiul Suceava par să fi brevetat asfaltarea pe timp de ploaie. Ieri, în timp ce ploua torenţial, muncitorii lucrau de zor.

Asfaltul era turnat în gropile pline cu apă, sub privirile mirate ale sucevenilor care se aflau în zonă. Prezenţa ziariştilor i-a deranjat pe muncitori, care şi-au strâns utilajele şi s-au făcut nevăzuţi. Ion Lungu, primarul Sucevei, a luat apărarea muncitorilor.

Edilul a declarat că nu se putea şti dinainte că va ploua şi că asfaltul comandat trebuia utilizat. Directorul unei firme de construcţii spune însă că lucrările de asfaltare s-au executat ieri, fără a se respecta normele elementare. "În mod normal, dacă vine o ploaie în timp ce se execută lucrări de asfaltare, se pune prelata pe maşină, pentru ca asfaltul să fie menţinut la minim 140 de grade. Când ploaia stă, se curăţă locul şi se continuă lucrarea", a declarat Eugen Girigan, care este şi consilier local.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite