Străzi asfaltate cu "valuri" în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calitatea lucrărilor de asfaltare din ultimul timp îi nemulţumeşte pe şoferii băcăuani, surprinşi de faptul că străzi asfaltate de două - trei zile au numeroase denivelări. Strada care

Calitatea lucrărilor de asfaltare din ultimul timp îi nemulţumeşte pe şoferii băcăuani, surprinşi de faptul că străzi asfaltate de două - trei zile au numeroase denivelări. Strada care face legătura între Poliţie şi Gară, dar şi străzile Ioniţă Sandu Sturdza, Gării, Mihai Eminescu, Oituz şi alte artere de circulaţie din oraş au fost asfaltate de curând, însă societatea care a obţinut lucrările nu a părut foarte interesată de calitate, ci mai mult de viteza execuţiei.
Fapt pentru care mulţi şoferi băcăuani, surprinşi neplăcut de "valurile" de pe străzi, "mulţumesc" Primăriei. "Sunt denivelări peste tot, iar în alte zone ale oraşului s-au făcut doar peticeli, de care m-am săturat, că ţin o lună şi după aia apar iarăşi gropile", a spus un conducător auto deranjat de covorul asfaltic vălurit de pe strada către Gară. "şi aşa scot milioane din buzunar din cauza străzilor proaste, acum nici după asfaltare nu putem circula ca lumea. Nu ştiu cum au făcut de au scos strada cu hopurile astea, că n-am mai văzut până acum în Bacău asemenea lucrări. De cealaltă parte, Primăria susţine că aspectul străzilor este normal şi că situaţia se va remedia. Nu aş numi "valuri" micile denivelări care sunt pe străzi. Specialiştii estimează că aceste denivelări se vor aşeza, se vor uniformiza, după ce vor trece mai multe maşini şi vor creşte şi temperaturile. Străzile sunt aşa cum sunt. Pentru tehnologia folosită, strada trebuie să fie perfect plană, dar în Bacău nu peste tot se poate aşa. Nu e disconfort, pentru că se circulă incomparabil mai bine decât înainte de a se turna asfalt", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Bacău, Ionuţ Tomescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite