Străzi asfaltate degeaba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrătorii Distrigaz Sud au spart două străzi proaspăt asfaltate pentru a instala nişte guri de aerisire. Turnarea covorului asfaltic pe străzile Dianei şi Ştefan Octavian Iosif se terminase

Lucrătorii Distrigaz Sud au spart două străzi proaspăt asfaltate pentru a instala nişte guri de aerisire. Turnarea covorului asfaltic pe străzile Dianei şi Ştefan Octavian Iosif se terminase joi seară, iar vineri dimineaţă oamenii Distrigaz Sud au venit cu pick-hammerele să strice lucrările.

Totul s-a făcut fără ştirea primăriei. „Nu este pentru prima dată când se întâmplă lucrul ăsta. Am înţeles că trebuiau să pună aerisirile de la gaze. Gropile cu pricina ar fi trebuit săpate înainte de asfaltare.

E vorba de principiu, până la urmă. Eu le-am transmis celor de la Distrigaz că vreau ca până mâine (n.r. sâmbătă) să fie asfaltul pus la loc.

 Pe cheltuiala lor”, a declarat primarul Aurel Simionescu. Muncitorii prezenţi la faţa locului au dat vina pe firma Athena care a turnat asfaltul. „Trebuiau să ne anunţe încă de joi ca să punem gurile de aerisire de la gaze şi nu ne-au anunţat.

Acum noi ne facem treaba şi după noi trebuie să vină ei ca să asfalteze din nou”, a spus Tudor Pătraşcu, angajat la Distrigaz. Acelaşi lucru l-au spus şi oficialii societăţii.

Cetăţeni supăraţi

Locatarii din zonă sunt îngrijoraţi. „Dacă o casă este cuprinsă de flăcări, nu au pe unde să treacă pompierii. Nu este normal ce se întâmplă la noi”, s-a revoltat o localnică.

Un alt locatar a apreciat că angajaţii de la Distrigaz nu au nicio vină pentru ce s-a întâmplat, dar trebuie să fie traşi la răspundere adevăraţii vinovaţi: „Trebuiau să se anunţe între ei, dar toate se fac aşa la noi. Vinovaţii trebuie traşi la răspundere. Aşa se cheltuie banii publici”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite