Stiinţa Bacău împlineşte 40 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul sportiv ştiinţa Bacău împlineşte, în această săptămână, 40 de ani de la înfiinţare. Directorul Florin Grapă a dezvăluit care va fi programul manifestărilor prilejuite de acest

Clubul sportiv ştiinţa Bacău împlineşte, în această săptămână, 40 de ani de la înfiinţare. Directorul Florin Grapă a dezvăluit care va fi programul manifestărilor prilejuite de acest moment.
"Nu am vrut să treacă această aniversare fără ca băcăuanii să ştie. Se întâmplă multe lucruri care nu sunt cunoscute sau care sunt date uitării. Organizăm acest eveniment în primul rând pentru foştii mari sportivi ai Bacăului, şi nu consider că facem un efort deosebit. Mi se pare normal să nu-i uităm pe cei care au adus glorie sportului băcăuan", a spus Florin Grapă. Celebrarea va fi făcută prin competiţii sportive, care să cuprindă toate ramurile de activitate ale clubului. Turneul demonstrativ (dar şi de pregătire în vederea noului sezon) a început ieri şi continuă şi astăzi, cu începere de la aceleaşi ore. Tot astăzi, la şcoala nr. 10 va începe o competiţie de badminton, unde pot fi urmăriţi componenţii celei mai bune echipe din ţară, ştiinţa Bacău. Spre sfârşitul săptămânii vor avea loc turnee de handbal masculin şi feminin. şi atleţii, care au obţinut rezultate bune anul acesta, vor face o demonstraţie de forţă. Pentru acest sezon, "atleţii Zaizan şi Vorovenci au confirmat. Cu echipa de handbal masculin ne-am propus să promovăm în Liga Naţională. La badminton am creat cea mai puternică echipă din ţară. La volei masculin ne bazăm acum pe jucători tineri, care sunt convins că vor forma o echipă competitivă. În ceea ce priveşte handbalul feminin, am încheiat un acord cu CSş Bacău, astfel că o parte din junioarele antrenate de Eugen Manoliu au acum dublă legitimare; am încredere în Costel Oprea, noul antrenor, şi promitem că nu vom mai fi ciuca bătăilor în acest campionat. Iar la volei feminin, ştiinţa îşi propune, ca de obicei, câştigarea titlului şi a Cupei României".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite