Steve Jobs a murit! Mesaje de condoleanţe pe Facebook: "A fost un om care a făcut o diferenţă pe Pământ"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steve Jobs a murit
Steve Jobs a murit

Părintele Apple, Steve Jobs, a decedat noaptea trecută la vârsta de numai 56 de ani din cauza unei boli necruţătoare, cancer la pancreas.

Steve Jobs a lăsat în urmă multe: PC-urile şi laptopurile marca Apple, playerele portabile iPod, telefoanele multifuncţionale iPhone şi tabletele iPad. Steve a lăsat în urmă însă şi o mulţime de oameni trişti.

Pe pagina de Facebook a cotidianului "Adevărul", cititorii au lăsat o serie de mesaje de condoleanţe pentru cel care a schimbat viaţa a sute de milioane de oameni cu tehnologiile sale.

Vă prezentăm câteva dintre mesaje:

Mihai Adrian: Dumnezeu sa-l ierte !

Diana Dutu: Cancerul nu iarta pe nimeni :(. Dumnezeu sa-l aiba-n grija!

Otilia Tatiana Malcea: RIP ! (Rest In Peace - Odihnească-se în Pace n.r.)

Bratoveanu Corina: So sad!

Vincentiu Iuhos: odihna vesnica celui care a fost Steve Jobs, care sta probabil acum la piciorul Domnului, ascultand muzica de pe un Ipod, uitandu.se, prin webacmul lui smecher, printr.un MacBook la oamenii de pe Terra si la alte produse care cu siguranta nu ar exista astazi fara contributia lui!

Liliana Cacicovschii: Imi pare foarte rau!

Daniel Tudor: Fara el...nu aveam de pe ce sa va scriu acum !!!

Aileen Mcd: Dumnezeu sa il odihneasca in pace! A fost un om care a făcut o diferența pe Pământ.

Andronica Neagu: Mi-am cumparat primul Iphone la o saptamana de cand a iesit pe piatza, l-am tinut doar 3 zile cauza: confiscat de fiica mea. ..... il are si acum dupa 4 ani si este in perfecta stare de functionare. nici nu se gandeste sa isi cumpere altul mai performant din acceasi serie pt ca spune ea.........este perfect . . .

Marius Dumitriu: Sunt 3 feluri de oameni in lume: cei care povestesc istoria...cei care asculta...si cei care fac istoria!...cu si guranta Steve Jobs e unul care a facut istoria! :((

Daniel Buzdugan, realizatorul de emisiuni TV şi radio, a scris la rândul său pe pagina lui de Facebook: "Dumnezeu sa te ierte Steve! Thank u for iPhone and more!"

Fondatorul reţelei Facebook, Mark Zuckerberg, a postat şi el un mesaj pe "peretele" său: "Steve, mulţumesc că ai fost un mentor şi un prieten. Mulţumesc că ai arătat că ceea ce ai construit poate schimba lumea. Îmi vei lipsi". După numai două ore, 144.600 de persoane apreciau acest mesaj.

Mesaje de condoleanţe pe pagina de Facebook a lui Steve Jobs:

"Thanks for making parts of my life so much easier and more convenient! a gift that I will never forget" ("Mulţumesc că ai făcut părţi din viaţa mea mult mai uşoare şi mai convenabile. Un cadou pe care nu-l voi uita niciodată )

 "A great mind...one of the kind...creative ideas that turned in to tangible reality...rest in peace"  (O minte incredibilă...una dintre acelea în care ideile creative se transformă într-o realitatea tangibilă. .Odihnească-se în pace...!)

"Now things wil again become grey, he filled the technology world with colors and beauty. Miss u Steve :'("  (Acum lucrurile devin din nou gri, el a umplut lumea tehnologiei cu frumuseţe şi culori. Îmi lipseşti, Steve)

" He will always be a legend!!!" (Întotdeauna va fi o legendă!)

"Now the world economy has really entered in crisis, as we have no more Jobs"

De asemenea, pe Facebook au apărut şi jocuri de cuvinte care arată cât de îndureraţi sunt oamenii după această pierdere: "iSad", "He went to iHeaven"

Zeci de grupuri intitulate "RIP" ("Rest in peace", "Odihneşte-te în pace") erau create pe Facebook la ora 1.30 GMT (4.30, ora României). Unul dintre ele avea deja 402 membri, iar un altul, intitulat "Odihneşte-te în pace, ai făcut lumea un loc mai bun", avea 400 de membri la sfârşitul serii.

Click pe imagini pentru fotogalerie

Viaţa lui Steve Jobs în imagini Viaţa lui Steve Jobs în imagini: la 21 de ani Viaţa lui Steve Jobs în imagini: la 21 de ani
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite