Stavarache trage heblul la FCM Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul de fotbal FCM Bacău a fost lăsat, de ieri, fără curent şi apă potabilă. Echipare la lumina lumânării, duş după antrenament la domiciliul fiecărui jucător, gazon periclitat,

Clubul de fotbal FCM Bacău a fost lăsat, de ieri, fără curent şi apă potabilă. Echipare la lumina lumânării, duş după antrenament la domiciliul fiecărui jucător, gazon periclitat, investiţii de milioane duse pe apa sâmbetei, acestea sunt coordonatele unei săptămâni de coşmar pentru oficialii şi jucătorii divizionarei secunde.
Problemele au început încă de săptămâna trecută, când jucătorii aflaţi în cantonament pe stadionul Letea au avut surpriza să constate că au rămas pe întuneric. Cantina clubului şi spălătoria nu mai funcţionează. Totodată, suprafaţa de joc de pe Municipal, în care s-au investit sume importante, este în pericol de degradare. "Dacă nu udăm terenul în două zile, toată munca a fost în zadar", spune administratorul Doru Tănase. Totul a început când primarul Romeo Stavarache a decis să taie curentul şi apa la cele trei terenuri pe care FCM Bacău avea dreptul să-şi desfăşoare activitatea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite