Cluj: Statul sufocă spitalele private - revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Statul sufocă spitalele private - revista presei locale
Cluj: Statul sufocă spitalele private - revista presei locale

Ziarele locale scriu astăzi despre faptul că terenurile "ochite" de marile lanţuri comericale sunt cu 60% mai ieftine, dar şi despre "conflictul mocnit" dintre spitalele de stat şi cele private.

Terenuri cu 60% mai ieftine pentru marile magazine. Mulţi dintre clienţii suprafeţelor scoase pe piaţă sunt marile lanţuri comerciale ce au pus Clujul pe harta de expansiune. Preţurile au scăzut la peste jumătate faţă de cele practicate în 2008, informează Ziua de Cluj.

Statul sufocă spitalele private din oraş. Deşi îşi plătesc asigurările sociale, statul nu le oferă nici o facilitate celor care apelează la clinicile private. Detalii în Foaia Transilvană.

Amenzi de ochii lumii. Circa 25 de instructori auto particulari au fost amendati ieri de inspectorii Autoritatii Rutiere Romane, filiala Cluj, pe baza unei legi care nu are insa norme metodologice de aplicare, notează Monitorul de Cluj.

Criza a înjumătăţit vînzările de maşini. Conform datelor furnizate de Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA), în primele şase luni din acest an vînzările totale de autovehicule s-au redus drastic, fiind mai mici cu mai bine de jumătate faţă de perioada similară a anului anterior. Pe larg, în Făclia de Cluj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite