Cluj: Staţiunea Muntele Băişorii va fi modernizată cu peste 21 de milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Staţiunea Muntele Băişorii va fi modernizată cu peste 21 de milioane de euro
Cluj: Staţiunea Muntele Băişorii va fi modernizată cu peste 21 de milioane de euro

Consiliul Judeţean (CJ) Cluj va investi peste 21 milioane de lei, fără TVA, pentru dezvoltarea infrastructurii din staţiunea Muntele Băişorii şi pentru îmbunătăţirea condiţiilor de practicare în zonă a sporturilor de iarnă.

Proiectul vizează extinderea şi îmbunătăţirea unei pârtii de schi, achiziţionarea unei instalaţii de transport pe cablu de tip telescaun şi a unui utilaj de întreţinere a pârtiei, dar şi construirea unei clădiri cu spaţii tehnice şi funcţiuni publice. Contractul mai include lucrări de amenajare a drumului de acces către zona schiabilă a staţiunii, o parcare şi un sistem electronic de bilete.

Astfel, CJ Cluj va organiza, în noiembrie, o licitaţie pentru a desemna firma care se va ocupa de proiect, intitulat „Dezvoltarea turismului de iarnă în Munţii Apuseni Băişoara, judeţul Cluj”. Valoarea estimativă a contractului este de 21,03 milioane de lei, fără TVA, iar lucrările se vor desfăşura pe o perioadă de 18 luni de la data atribuirii contractului.

Finanţarea se va face prin alocaţii de la bugetul de stat. Investitorii interesaţi să participe la licitaţie trebuie să demonstreze că în ultimii trei ani au înregistrat o cifră de afaceri de minim 30 milioane de lei. Totodată, firmele trebuie să depună o garanţie de participare de 200.000 de lei şi una de bună execuţie de 10% din valoarea de atribuire a contractului. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 10 noiembrie.


CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DIN CLUJ

Urmăreşte ştirile din Cluj pe Twitter ori prin RSS sau contactează-ne prin e-mail ori Yahoo! Messenger folosind butoanele din stânga

image
image
image
image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite