Startul lucrărilor la autostrada regiunii se amână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proiectul autostrăzii a fost amânat cu câteva săptămâni. Compania Naţională de Autostrăzi s-a împotmolit în licitaţia pentru constructor. Ofertele depuse de cele şapte firme şi

Proiectul autostrăzii a fost amânat cu câteva săptămâni. Compania Naţională de Autostrăzi s-a împotmolit în licitaţia pentru constructor.

Ofertele depuse de cele şapte firme şi consorţii interesate s-au deschis în 22 august, iar ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a spus că în 20 septembrie se va semna contractul. Planurile s-au schimbat însă din cauza birocraţiei. "La sfârşitul săptămânii viitoare vom informa Banca Europeană de Investiţii, finanţatorul lucrărilor, despre cea mai bună ofertă.

Dacă vom primi undă verde vom semna cu constructorul. Într-o lună am putea afla cine e acesta", a spus directorul Companiei Naţionale de Autostrăzi, Dorin Debuceanu. Potrivit sursei citate, urmează predarea amplasamentului pe care se va construi autostrada şi organizarea de şantier.

În aceste condiţii lucrările concrete nu pot începe decât anul viitor în primăvara. Sectorul Arad-Timişoara are 32 de kilometri, trebuie finalizat în 24 de luni de la începerea lucrărilor, iar valoarea este de 270 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite