Start la curăţenia de primăvară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

TIMIŞOARA: Campania a început în această dimineaţă şi va ţine două săptămâni

Timişorenii pot scoate gunoaiele menajere şi vegetale la marginea străzii, de unde vor fi ridicate de RETIM.

Curăţenia generală de primăvară se desfăşoară în două etape, iar în această săptămână se va colecta gunoiul din partea de nord a oraşului. Cetăţenii trebuie să scoată gunoiul în faţa casei sau a blocului. De reţinut că nu se colectează moloz, ţigle sau pământ provenit de la curăţarea pivniţelor. Timişorenii care scot deşeurile în stradă după ce maşina Retim a trecut pe acolo, vor fi amendaţi cu sume cuprinse între 200 şi 2.000 de lei.
Astfel de situaţii se întâlnesc de obicei din cauza lipsei de informare. „Trebuie specificată fiecare stradă sau pus un afiş”, a spus preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Locatari, Petru Olariu. „Acum chiar s-a făcut o informare corectă. Primăria a tipărit un «Monitor» numai despre curăţenia de primăvară”, a spus purtătorul de cuvânt al Retim, Livian Hotico.
Actualul loc de depozitare a gunoiului balotat este platforma din zona CET. Livian Hotico a spus că nu ştie cât va mai putea fi depus gunoiul acolo şi că municipalitatea trebuie să găsească o soluţie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite