Stănculescu şi Chiţac, accident cu duba

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Duba care îi transporta pe foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac de la Institutul Naţional de Medicină Legală la Penitenciarul Jilava a fost implicată, ieri, într-un

Duba care îi transporta pe foştii generali Victor Athanasie Stănculescu şi Mihai Chiţac de la Institutul Naţional de Medicină Legală la Penitenciarul Jilava a fost implicată, ieri, într-un accident soldat cu rănirea unei persoane.

Potrivit Poliţiei Capitalei, evenimentul s-a produs la ora 13.32, pe şoseaua Berceni. Autospeciala, având semnalele sonore în funcţiune, se deplasa dinspre INML către peniteciar.

La un moment dat, a fost lovită  de un autoturism marca Fiat, care a fost lovit la rândul său de un autoturism de teren.  În urma impactului nu au existat răniţi. Stănculescu şi Chiţac au ajuns la locul de detenţie cu o altă maşină a Penitenciarului Jilava.

Aceştia au efectuat, ieri, o serie de teste pentru a se stabili dacă pot fi trataţi în detenţie, după ce Tribunalul Militar Bucureşti a amânat pentru 25 noiembrie judecarea cererii lui Stănculescu de întrerupere a pedepsei de 15 ani de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite