Spunem "Da" la festivalul de nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Platoul din spatele Palatului Copiilor din Bucureşti găzduieşte, în acest weekend, cea de-a doua ediţie a târgului de nunţi Evenimentul, intitulat E-mariage Fest, aduce noutăţi de

Platoul din spatele Palatului Copiilor din Bucureşti găzduieşte, în acest weekend, cea de-a doua ediţie a târgului de nunţi

Evenimentul, intitulat E-mariage Fest, aduce noutăţi de ultimă oră în ceea ce priveşte industria de nunţi. Pe lângă rochii de mireasă şi accesorii, vizitatorii vor avea parte de concerte live, stand-up comedy şi concursuri interactive.

Este ultimul târg de profil din acest an, în care expozanţii au şansa de a aduce ultime tendinţe din domeniu. Pe lângă expoziţia Fashion Brands, concerte live cu Berti Barbera, evenimentul mai are în program momente speciale de stand-up comedy, dansuri, concursuri şi prezentări de modă.

În cadrul festivalului, cuplurile care au gânduri de însurătoare vor avea la dispoziţie o listă completă a furnizorilor de servicii din acest domeniu. Tot aici, vizitatorii vor putea afla poveştile unor nunţi celebre, se vor putea documenta în texte de invitaţii, articole despre ce ar trebui să ştii despre nunta ta.

Nu lipsesc calendarul cu zilele în care se pot face nunţi, actele necesare pentru oficierea căsătoriei la Starea Civilă, albume cu pozele tuturor bisericilor din Bucureşti (motiv pentru viitoarele mirese să poată alege locul pentru cununia religioasă), albume cu modele de rochii de mireasă, rochii de ocazie (pentru invitaţi sau domnişoare de onoare), un bazar al rochiilor de mireasă şi decoraţiuni de nuntă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite