Sport la primul club profesionist de bowling

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii pot descoperi un mod distractiv de a se relaxa. Monaco Bowling & Biliard Saloon este situat în Mall şi e locul ideal pentru distracţie cu prietenii.

În incinta Mall-ului „Arena” s-a deschis primul loc unde se poate juca bowling pe nişte piste de calitate . Monaco Bowling&Biliard Saloon vă sta la dispoziţie în fiecare zi din săptămână. Proprietarii sălii spun că au încercat să aducă un sport destul de nou în România, mai puţin cunoscut de către băcăuani şi de care au fost siguri că se va bucura de succes.
„Am încercat să oferim publicului un spaţiu relaxant şi echipament modern pentru a practica acest sport. Vrem să promovăm bowlingul ca şi sport de echipă şi de familie şi să îi ajutăm pe cei care nu au mai jucat niciodată să înţeleagă regulamentul jocului şi implicit farmecul lui”, ne-a explicat Hans Liebhardt, managerul clubului.
Dacă v-am trezit curiozitatea, Monaco Bowling&Bili-ard Saloon vă pune la dispoziţie, de luni până duminică, între orele 10.00 şi 02.00, zece piste profesioniste dotate cu echipament „Brunswick”, o marcă aprobată de Federaţia Naţională de Popice şi Bowling din România.

Preţuri la îndemâna oricui

Deschis relativ recent, clubul oferă servicii de calitate la preţuri accesibile. „Faţă de alte cluburi,  am încercat să păstrăm preţurile la limita decenţei. pentru că ne-am dorit să atragem tot mai mulţi jucători”, ne-a mai spus Hans Liebhardt. O oră de bowling costă 50 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite