Parcarea Spitalului Judeţean a intrat în reabilitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Parcarea Spitalului Judeţean a intrat în reabilitare
Parcarea Spitalului Judeţean a intrat în reabilitare

Costul lucrărilor se ridică la 180.000 de lei, bani proveniţi de la CJ Olt

Incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina a intrat, de astăzi, în modernizare. Timp de o lună, muncitorii vor lucra de zor pentru a schimba aspectul parcării unităţii spitaliceşti. Extinderea spaţiilor de parcare şi simplificarea accesului ambulanţelor în curtea spitalului sunt numai câteva dintre obiectivele lucrărilor. „Lucrările de modernizare a parcării spitalului vizează extinderea spaţiilor de parcare, dar şi facilitarea accesului salvărilor în incinta spitalului. La sfârşitul lucrărilor de modernizare numărul spaţiilor de parcare pentru maşini va creşte cu 50 şi va fi reamenajat şi părculeţul din curte“, a spus Daniel Căleală, directorul administrativ al SJU Slatina.
Potrivit reprezentanţilor instituţiei, lucrările de modernizare se vor face într-o lună de zile, iar costul acestora se ridică la 180.000 de lei, bani proveniţi de la Consiliul Judeţean Olt.

Lucrările se vor face în aproximativ o lună


„Într-adevăr parcarea necesită o reabilitare pentru că accesul ambulanţelor în incinta spitalului se făcea din ce în ce mai greu, iar spaţiile de parcare pentru maşini erau insuficiente. Lucrările se vor face în aproximativ o lună de zile. Costul acestora se ridică la 180.000 de lei, bani de la Consiliul Judeţean Olt“, a explicat Căleală.
Pacienţii din curtea spitalului se uitau cu mirare la muncitorii care tocmai ce începuseră treaba. Vestea reabilitării parcării i-a surprins pe toţi, însă nu toţi sunt la fel de încrezători. „Am auzit că o să reabiliteze şi policlinica, acum parcarea spitalului, mă miră că se fac atâtea pe criza asta. E bine că se face, dar numai să nu se suspende lucrările din lipsă de bani, aşa cum s-a întâmplat cu multe clădiri“, a spus Dumitru Ghenea, de 58 de ani.

„Şi părculeţul din curte arată la fel de urât“


Pacienţii s-au pus însă de acord în privinţa unui aspect: parcarea spitalului avea nevoie de modernizare. Cei mai optimişti se gândesc că odată cu reabilitarea incintei o să li se permită şi lor accesul în curte cu maşinile. „E foarte bine că se mişcă ceva în spitalul ăsta. Oricum parcarea arăta groaznic şi chiar avea nevoie de nişte reparaţii. Şi părculeţul din curte arată la fel de urât, dacă îl amenajează şi pe el e foarte bine. Şi dacă tot modernizează parcarea, poate ne lasă şi pe noi, oamenii simpli, să intrăm cu maşinile în curtea spitalului“, a spus Marian Ţârdea, de 49 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite