Bucureşti: Un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bucureşti: Un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri
Bucureşti: Un bancomat a fost furat din Spitalul Panduri

Cinci persoane cu cagule pe faţă au furat un bancomat din Spitalul Panduri.

Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, a declarat că evenimentul s-a intâmplat în jurul orei 3.40.

"Două persoane au fost imobilizate de cei cinci, prin legarea mâinilor şi a picioarelor - este vorba despre fochistul şi portarul spitalului. Una dintre persoane a reuşit să se elibereze şi ne-a anunţat despre incident", a declarat Ciocan. Acesta a adăugat că starea celor doi angajaţi ai spitalului este stabilă, iar hoţii nu au folosit nicio armă.

Tot incidentul a fost surprins de camerele de filmat din incinta spitalului. „În aparat se afla o sumă importantă de bani“, a subliniat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.  Acesta a adăugat că nu sunt date că hoţii ar fi reuşit să scoată bani din aparat.

„Poliţia Capitalei nu poate păzi bancomatele şi nu este rolul ei. Cu toate acestea, suntem optimişti în privinţa rezolvării acestui caz având în vedere faptul că fiecare caz precedent de acest fel a fost rezolvat“, a adăugat Chirstian Ciocan.

"Pe fondul crizei, este posibil ca astfel de infracţiuni să se producă", a precizat Christian Ciocan.

După imobilizarea celor două persoane, hoţii au fugit cu o dubiţă, care a fost găsită de către Poliţie,  în apropierea Capitalei, între localităţile Mihai Vodă şi Dârbani din judeţul Giurgiu, pe un câmp de vânătoare. In interiorul ei se afla şi bancomatul. În urma verificărilor, s-a constatat că niciuna dintre casetele cu bani nu au fost atinse.

Potrivit lui Christian Ciocan, bancomatul a fost găsit la câţiva metri de maşină şi era intact. Întrebat despre sumele de bani care se aflau în bancomat, Ciocan s-a limitat să răspundă doar că "se poate vorbi despre o sumă destul de mare". 

Cele două persoane imobilizate de hoţi nu au fost maltratate în vreun fel şi se află în stare stabilă, a adăugat Christian Ciocan.

Unul dintre cei doi angajaţi ai Spitalului Panduri, agresat de cei cinci hoţi care au furat bancomatul, a fost internat la Spitalul Municipal cu multiple traumatisme toracice şi în zona lombară, a declarat directorul medical al Spitalului Panduri, Raluca Stănescu.

"Am fost şi l-am văzut, la ora 10, în această dimineaţă, şi am vorbit cu medicii care l-au preluat. Avea multiple traumatisme toracice şi în zona lombară, probabil traumatism renal. A fost investigat. A fost reţinut pentru continuarea investigaţiilor pentru urmatoarele două zile. Ţinem legătura cu Spitalul Municipal şi vom vedea care este evoluţia lui", a declarat Raluca Stănescu, la Realitatea TV.

Potrivit directorului medical, femeia care asigura paza bancomatului este în stare bună, fiiind mai mult "traumatizată psihic".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite