Mihai Chiţac, transferat la Spitalul penitenciar Jilava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Chiţac, transferat la Spitalul penitenciar Jilava
Mihai Chiţac, transferat la Spitalul penitenciar Jilava

Fostul general Mihai Chiţac a fost transferat, vineri, de la Penitenciarul Rahova la Spitalul penitenciar Jilava pentru a fi internat, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Rahova, Mihai Mitrănescu, citat de NewsIn.

La Jilava, Chiţac beneficiază de regim semideschis, care nu este permis în Rahova.

Mihai Chiţac va fi supus mai multor analize în Spitalul penitenciar Jilava, iar ulterior se va decide dacă acesta suportă regimul de detenţie.

Mihai Chiţac s-a întors în detenţie pe 22 iulie, în jurul orei 8.30, la Penitenciarul Rahova, a declarat, pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Johanna Popescu. Astfel, Chiţac a mers la Rahova şi nu la Spitalul penitenciar Jilava, unde a mai fost deţinut, pentru că se consideră că a fost eliberat provizoriu tocmai pentru a se trata.

Fostul general Mihai Chiţac a fost eliberat, pe 21 iunie, la ora 8.30, pentru a doua oară, pe motive medicale, din Spitalul Penitenciar Jilava, în urma deciziei Tribunalului Militar Teritorial Bucureşti din 17 iunie.

Tribunalul Militar Teritorial a dispus eliberarea fostului general pentru ca acesta să se poată opera la Spitalul Floreasca, dar fostul general nu s-a mai operat.

Mihai Chiţac a declarat, pe 5 mai, că medicul Şerban Brădişteanu i-ar fi recomandat o operaţie pe cord deschis, fiindu-i recomandată şi extirparea splinei, potrivit ultimei expertize care a fost depusă la dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite