Socol: „Sper să-mi găsesc echipă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Socol: „Sper să-mi găsesc echipă“
Socol: „Sper să-mi găsesc echipă“

Foarte mulţi jucători de valoare au rămas fără club, după ce perioada de transferuri s-a încheiat în campionatul francez de rugby.

Site-ul formaţiei Midi Olympique, echipă care face parte din prima ligă a Franţei, Top 14, precizează că rugbistul român Sorin Socol a rămas fără angajament, după ce, în prelabil, se înţelesese cu clubul din Pau.

„Vreau să fiu pe teren şi la următoarea Cupă Mondială şi sper să prind un contract în Hexagon, fie şi ca joker medical. Voi continua să mă antrenez, însă trebuie să-mi dau seama că nu mai am 25 de ani şi mi-am propus să renunţ la carieră în maximum trei ani”, a spus Socol pe pagina de web a clubului din primă ligă franceză.

Ca „joker medical”, Socol are dreptul de a evolua la o echipă profesionistă pentru a înlocui un coechipier accidentat. „Sper ca măcar această variantă să fie bună, dacă altceva nu se mai poate face acum. Atunci când voi renunţa la sportul de performanţă ştiu ce voi face”, a încheiat internaţionalul român.

Alături de Socol, Alexandru Manta şi chiar Iulian Manta au probleme cu echipele lor de club. După încheierea oficială a perioadei de transfer şi, mai ales, din cauza situaţiei financiare instabile a echipelor din Top 14, aceştia speră ca Federaţia Franceză să prelungească perioada de acord pentru team-urile care au promovat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite