Spectacol culinar la Azuga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pasionaţii de gătit în aer liber îşi dovedesc talentele în Campionatul Internaţional de pe Valea Prahovei. Obligaţie conjugală sau artă? Fie că ne place sau nu, bucătăria, generic

Pasionaţii de gătit în aer liber îşi dovedesc talentele în Campionatul Internaţional de pe Valea Prahovei.

Obligaţie conjugală sau artă? Fie că ne place sau nu, bucătăria, generic vorbind, ocupă un loc extrem de important în viaţa fiecăruia dintre noi. Acest lucru pare să fie demonstrat şi de numărul mare de concurenţi ce îşi încearcă talentele la Campionatul Internaţional de Gătit în aer liber, ce se desfăşoară în acest weekend la Azuga.

Evenimentul va cuprinde: o competiţie contra cronometru între concurenţii înscrişi la fiecare secţiune, concurs de preparate culinare reci, demonstraţii de artă culinară, concursuri cu premii pentru publicul spectator, degustări de vinuri, concerte pentru toate gusturile, spectacole de teatru.

Campionatul, care aduce în România conceptul de "bucătărie-cultură," se adresează atât specialiştilor (maeştri ai artei culinare, bucătari), cât şi amatorilor (celor pasionaţi de gătit în aer liber). Din juriu vor face parte, printre alţii, Şerban Huidu, Dan Chişu şi Robert Rainford, realizatorul emisiunii "Licence to Grill". (Simona Tudorache)

Ne învaţă să gătim!


Celebrul bucătar de origine jamaicană Robert Rainford se află pentru a doua oară în România. El este protagonistul emisiunii "Licence to grill", care se difuzează pe postul Euforia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite