Spectacol marca Oltchim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacol marca Oltchim
Spectacol marca Oltchim

Oltchim a învins categoric pe Tomis Constanţa, HCM Roman şi Vrnjacka Banja, câştigând detaşat, pentru a patra oară, turneul organizat în acest weekend la Râmnicu Vâlcea.

„Galacticele“ au învins în prima partidă pe una dintre principalele adversare din Liga Naţională, Tomis. Graţie paradelor reuşite de Paula Rădulescu, dar şi golurilor marcate de Maier, Gâlcă şi de celelalte jucătoare ale Oltchimului, vâlcencele au condus întreaga dispută, câştigând meciul la o diferenţă de 24 de goluri, scor 44-20.

După ce a făcut spectacol cu Tomis, Oltchim a învins sâmbătă seara şi formaţia HCM Roman, scor 36-21. În această partidă, Radu Voina a folosit jucătoarele care nu au evoluat în disputa cu constănţencele, dorind ca toate fetele să joace în egală măsură la această competiţie.

În ultimul meci al competiţiei, disputat ieri, Oltchim s-a distrat cu campioana Serbiei, Vrnjacka Banja, pe care a învins-o cu 51-19. „Rezultatele contează mai puţin. În acest stagiu de pregătire, important a fost să jucăm. Am avut o bună disponibilitate la efort şi cred că suntem pe drumul cel bun“, a spus tehnicianul Oltchimului, Radu Voina.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite