Spectacol Carreras, in memoriam Pavarotti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Biletele puse în vânzare pentru concertul caritabil susţinut de Jose Carreras, sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost epuizate. Fondurile obţinute urmează să

Biletele puse în vânzare pentru concertul caritabil susţinut de Jose Carreras, sâmbătă, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti, au fost epuizate.

Fondurile obţinute urmează să fie folosite în cadrul programului „Sponsorizează un copil”, derulat de Fundaţia Dinu Patriciu. Alături de renumitul tenor vor urca pe scenă soprana Alexandra Coman şi baritonul Angel Odena, cu participarea Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, sub bagheta lui David Gimenez.

Alexandra Coman a declarat pentru „Adevărul” că, în afara scopului caritabil pentru sprijinirea copiilor sinistraţi, acest spectacol este şi în memoria tenorului Luciano Pavarotti.

„Maestrul Pavarotti ar fi împlinit, pe 12 octombrie, 73 de ani. Eu îl sunam în fiecare an pentru a-l felicita şi, în sufletul meu, acest concert îi este dedicat”, a mai spus artista.

Jose Carreras  va avea la dispoziţie o limuzină Mercedes, pe parcursul vizitei în România. Anul acesta, tenorul a mai susţinut un concert la Timişoara, în faţa unui public de aproape 7.500 de spectatori.

De asemenea, el a mai participat la o gală de caritate organizată la Bucureşti, în vara anului trecut. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite