Spărgători de case de lux, în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi hoţi specializaţi pe furtul din locuinţe au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni, la sfârşitul săptămânii trecute. Agenţii îi urmăresc de mai bine de un an pe cei doi hoţi,

Doi hoţi specializaţi pe furtul din locuinţe au fost prinşi de poliţiştii sătmăreni, la sfârşitul săptămânii trecute.

Agenţii îi urmăresc de mai bine de un an pe cei doi hoţi, cetăţeni maghiari, care alegeau doar casele de lux pentru furturile lor. Chiar şi casa fostului şef al poliţiei sătmărene, Alexandru Molnar a fost prădată de hoţi.

Suspecţii se bazau pe faptul că proprietarii, fiind acasă, nu activau senzorii de mişcare interiori ai sistemelor de alarmă.

Cu ajutorul unei instalaţii, pe bază de gaz, topeau porţiuni din uşile termopan, făcând astfel un orificiu, prin care introduceau mâna şi deschideau uşa prin interior. Cei doi hoţi au la activ mai multe furturi în Ungaria, iar recent şi-au schimbat locul de acţiune în judeţul Satu Mare.

Filaţi de poliţie

Poliţiştii sătmăreni îi urmăreau de ceva timp şi, în cele din urmă, prin eforturi şi acţiuni de amploare au fost prinşi pe strada Diana. Hoţii nu au ezitat să reacţioneze violent în momentul în care au fost prinşi. Asupra lor, au fost găsite dispozitive folosite la topirea geamurilor de termopan, cagule şi un cuţit.

Cei doi infractori, în vârstă de 28, respectiv 27 de ani au fost reţinuţi, iar pe numele lor s-a emis un mandat de arestare prevenită pentru 29 de zile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite