Soţii Pantazică au plecat în Cuba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nadia şi Lucian Pantazică, la plecare, pe Aeroportul Otopeni
Nadia şi Lucian Pantazică, la plecare, pe Aeroportul Otopeni

Lucian şi Nadia Pantazică, din Băjeşti, judeţul Argeş, au plecat în această dimineaţă spre Cuba, într-o vacanţă de nouă zile oferită de ziarul „Adevărul“.

Nicolae Pantazică, tatăl lui Lucian, le-a făcut cadou excursia pe care a câştigat-o la concursul „Înapoi în comunism", organizat la sfârşitul anului trecut de ziarul nostru.

„Simţeam nevoia unei evadări"

Cei doi soţi au decolat ieri-dimineaţă, la ora 9.00, de pe Aeroportul Otopeni. „Suntem pregătiţi de drum şi abia aşteptăm să ajungem. Ce poate fi mai frumos decât să laşi gerul din România pentru cele 30 de grade Celsius care ne aşteaptă în Cuba. Ne-am pus inclusiv costumele de baie în bagaje, pentru că mai mult ca sigur vom merge şi la plajă", ne-a declarat, la plecare, Lucian Pantazică.

Lucian (40 de ani), cadru militar, şi Nadia (32 de ani), învăţătoare, mărturisesc că au fost suspicioşi în privinţa concursului: „Noi nu prea credeam că astfel de premii sunt reale, dar acum ne-am convins. Este prima noastră călătorie într-o ţară străină şi suntem foarte emoţionaţi. Simţeam nevoia unei evadări din rutină, iar acest sejur este o binecuvântare".

Cei doi argeşeni sunt extrem de curioşi să descopere cum arată o ţară comunistă în anul 2010. „Din câte am auzit, comunismul din Cuba este diferit faţă de ce a fost în România. Va fi foarte interesant, pentru că este o ţară cu totul şi cu totul specială", a adăugat Lucian.

În zilele următoare puteţi citi în „Adevărul" impresii pe care Lucian şi Nadia le vor trimite din vacanţa pe care o petrec în Cuba. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite