Sorin Ovidiu Vîntu a fost citat la Parchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost citat la Parchet şi a asistat la o percheziţie informatică, anunţă televiziunile de ştiri.

Patronul trustului de presă Realitatea-Caţavencu este audiat luni după-amiază de procurorii Parchetului General în dosarul în care este acuzat de finanţarea şederii în Indonezia a lui Nicolae Popa, fostul şef al Gelsor, condamnat la închisoare în România pentru inginerii financiare, informează Antena 3.

Sorin Ovidiu Vîntu ar f asistat la percheziţie informatică asupra calculatoarelor ridicate din casa sa în urmă cu două săpămâni, potrivit Rtv.

Omul de afaceri a fost eliberat săptămâna trecută din arestul Poliţiei Capitalei, după ce recursul depus de avocaţii săi faţă de măsura arestului preventiv a fost admis de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti. Alături de Vîntu în acest dosar mai sunt acuzaţi omul de afaceri Octavian Ţurcan şi Alex Stoian.

La Parchet a fost chemat şi Liviu Luca, Vicepreşedintele CNSLR-Frăţia. Acesta a stat în biroul procurorului care instrumentează cazul Vîntu circa două ore şi a refuzat să facă declaraţii la ieşire.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite