Sorin Ovidiu Vîntu, la instanţă în cărucior cu rotile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Ovidiu Vîntu (foto) va afla, astăzi, dacă va fi judecat în continuare de Camelia Bogdan, magistratul fiind recuzat ieri de către avocaţii omului de afaceri. Vîntu a declarat chiar în faţa instanţei că nu are încredere în această judecătoare, avocaţii omului de afaceri argumentând că recuzarea are la bază faptul că magistratul ar fi fiica unui păgubit FNI, Nicolae Bogdan.

Bărbatul ar fi pierdut în urma prăbuşirii Fondului Naţional de Investiţii aproximativ 13 milioane de lei vechi. De altfel, Nicolae Bogdan se regăseşte printre părţile civile în „dosarul FNI", în care Nicolae Popa este condamnat la închisoare. La ieşirea din sala de judecată, Sorin Ovidiu Vîntu a declarat că procesul său nu are nicio legătură cu actul de justiţie, ci este strict politic."Vreau să vă anunţ încă o dată că acest proces nu are legătură cu justiţia. Este doar consecinţa luptei mele directe cu regimul lui Traian Băsescu. Domnia Sa a pornit o vânătoare împotriva mea folosind toate instituţiile coercitive ale statului. Vreau să vă comunic că începând de azi şi eu am decis să deschid o vânătoare cruntă împotriva domniei Sale şi a tuturor celor care îl sprijină", a precizat omul de afaceri.

Vîntu a lipsit la ultimele termene ale procesului în care este acuzat că l-ar fi sprijinit financiar în Indonezia pe fugarul Nicolae Popa. Omul de afaceri a invocat imposibilitatea de a se deplasa, întrucât ar fi suferit o fractură la rotulă. De altfel, Vîntu s-a prezentat ieri la Tribunalul Bucureşti într-un cărucior cu rotile. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite